söndag 20 maj 2012

En dag full av aktivitet

Min pysseldag blev faktiskt riktigt lyckad.
Efter att nödvändigheterna var avklarade satte jag igång med att göra klart ståltrådshjärtat (med rejäla blåsor på vänster pekfinger som följd) som jag tänkt ha på väggen....nu är bara frågan vilken vägg?
Sedan tog jag med mig familjen på picnic i kossehagen för att förena nöje med nöje. Jag skulle hitta en fin pinne som jag kan måla vit...men när jag kom hem kom jag på en annan idé för pinnen....som väl mer liknade en gren....jag skulle kunna ha den som spaljé till mina nyplanterade clematis så de har något att växa på...hmmm, tål att funderas på.
Medans maken fixade lunch så fick jag fram mina halvmålade tegelpannor och målade klart dem, nu ska det bara målas vackra ord på dem också.
När jag var i källaren fick jag syn på ett äpple i trä som är tänkt ska vara en ljusstake. Jag har försökt sälja just det äpplet på den lokala facebook-loppisen för 10 kronor men ingen har varit intresserad. Nu har det fått vit färg och kommer även det att få något vackert ord målat på sig så fort det torkat.....sen kanske jag kan få 20 kronor för det...om jag fortfarande vill sälja det vill säga.
Dessutom fick jag en nöt att knäcka när jag gjorde rent torkvinda och klädnypor för premiärtorken av tvätten. Klädnyporna skulle verkligen behöva något fint att ligga i när de inte används, något som kan hänga på torkvindan.....jag ska nog komma på något, fortsättning följer.
Till sist passade jag på att rensa lite trädgårdsland samtidigt som jag försökte hindra dottern från att äta jord och tusenskönor. Sonen övergav mig och gick över till granntjejen.
Nu har jag landat i soffan men imorgon väntar nya utmaningar...jag kan knappt vänta! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar