torsdag 25 april 2013

(O)nödvändiga inköp i Ullared


Igår var jag och maken i Ullared för att handla in vår- och sommargarderoben till barnen och lite annat som kunde behövas. Jag hade lovat mig själv att inte handla något onödigt och inte ser ni väl något onödigt på bilden...eller?

7 kommentarer:

 1. Allt som på något sätt kan motiveras är nödvändigt att inhandla ;) Liza

  SvaraRadera
 2. Haha, ja du det är galet vad man får med sig en hel del därifrån. Jag och mannen var ju där förra tisdagen. Tyckte inte vi köpte så mycket och mest bara måsten och ändå slutade kalaset på 4000. Hopplöst ;)
  Ha en mysig kväll och en riktigt trevlig helg iallafall jag inte hinner in. Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Å de nödvändiga inköpen är dem bästa! Kram från oss

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte se något onödigt på bilden alls.. =) Pysselmaterial och verktyg behövs ju absolut, och nu fick du dessutom säkert tag på det mycket billigare än om du handlat det någon annanstans =)
  Ha en härlig helg!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 5. Ser inte ut som något onödigt alls;) Limpistol är ett mycket bra verktyg.

  Önskar dig en skön kväll
  Annie

  SvaraRadera
 6. Absolut inte, bara nödvändigheter så långt ögat når!

  SvaraRadera
 7. Låter som en riktigt mysig Valborg. Vår kväll var ju med lugn. Barnbus, hundbus, grillat, äppelpaj och tjatter. Sen i säng runt 23..betydligt senare än jag brukar men jobbar bara idag och imorgon med så kände att lite sömnbrist var helt okej ;)
  Ja, sockerutmaningen var spännande. Dock lite svårt att motivera nu när jag är gravid och tycker att jg då kan unna mig lite extra ;)

  Ha en riktigt skön start på maj månad. Kam Malin

  SvaraRadera