lördag 20 april 2013

Namnbyte

Jag har aldrig varit helt nöjd med mitt bloggnamn MirEll Design men har hittills inte vetat vad jag ska heta istället. Men häromdagen kom jag på det, jag ska naturligtvis heta MirElls Hus eftersom det är i mitt hus allt pyssel blir till. Och för att veta hur detta hus ser ut blir det en liten bild tagen en vacker vårdag innan vårbruket satt fart och allt skräp runt verandan fortfarande är kvar. På verandan står mina två barn som bloggen är döpt efter, Miranda och Elliott.

7 kommentarer:

 1. Vilket mysigt hus ni har.
  Kul med namnet mirell, har inte vetat tanken bakom det innan, bara tyckt det är coolt.
  Hoppas ni här en riktigt solig och mysig helg. Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Ibland kan det vara så att saker och ting måste värka fram. Vare sig det gäller bloggnamn/namn på det man designar. Pyssel som ska ta form i både skalle och själ. När man sedan har ett familjeliv med både barn, och allt annat. Ja då kan det helt enkelt inte finnas tid och rum för alla funderingar hela tiden. MirElls hus låter superbra, även om jag personligen tycker att Design oxå passade bra. Men som du säger, det ska personifiera det man håller på med oxå. Ha en härlig lörd/sönd. Pysselkramar, Mia.

  SvaraRadera
 3. Men så klart att du ska heta MirElls hus. Helt självklart. Jag som har haft förmånen att sett ditt hus kan ju verkligen se att det är ett passande namn på bloggen;)

  Önskar dig en härlig vårig solig helg (eller söndag)
  Kram och tack för alla söta kommentarer inne hos mig.
  Annie

  SvaraRadera
 4. Mysigt hus ni har och härligt att bloggens namn är en kombination utav dina barns namn.. <3

  SV: Skoj att du gillar mina små skapelser.. =)

  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
 5. SV: Önska kan man alltid.. :/

  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
 6. Vilket mysigt hus ni har. Här hos oss bor det också en Elliot. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Tack för alla dina fina inlägg inne hos mig!!!! Lägger Dig och MirElls Hus i min lista nu på en gång, så jag kikar in hos Dig när du gör nya inlägg!!
  Det nya namnet på bloggen är toppen!!
  Ha det bäst, kram Kate

  SvaraRadera