lördag 31 december 2016

En uppståndelse av det virkade slaget!

Det har gått tre år sedan jag senast gjorde ett inlägg på bloggen men tanken har dykt upp det senaste att den ska återupplivas. 
En liten försenad julhälsning.Eftersom jag inte tillhör det prydare slaget får det bli ett inlägg om mitt fina virkade lipsylfodral. Just det på bilden gjorde jag för något år sedan och la ner i en låda. Strax innan jul dök den upp och jag funderade på vad jag skulle göra med den (orsaken till att jag virkade den var enbart för att jag kunde). Efter en kortare stunds fundering på om jag skulle kunna med la jag ut den på en av de lokala köp- och säljsidorna på facebook. 10 kronor var utropspriset och det första budet kom efter 5 minuter. Dessutom fick jag X antal glada smileysar och likes.
Budningen varade i lite drygt ett dygn och när den var slut hade jag fått 45 riksdaler för den och en väldigt nöjd köpare. MEN det slutade inte där för efteråt strömmade det in ett antal beställningar från "förlorare" vid budgivningen som undrade om jag kunde virka flera vilket jag givetvis gjorde och sålde för just 45 kronor som budgivningen slutat på.


En liten solskenshistoria så här i juletid.

Om någon nu skulle vilja försöka tjäna sig en hacka på att virka egna hittar du beskrivningen här.

Förhoppningsvis ska det inte dröja tre år till nästa gång så jag säger "På återseende 2017".

Gott Nytt År!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar