lördag 28 september 2013

Ett livstecken, fingerlösa vantar och syfestival

Till att börja med vill jag bara säga att jag lever men tiden är knapp för allt som ska hinnas med och för närvarande ska den räcka till familj, arbete och virkning av fingerlösa vantar, i den ordningen.
Beställningar på mina fingerlösa vantar fullkomligt strömmar in och jag virkar allt vad jag kan, dessutom är jag på ständig jakt efter prisvärt garn för att jag ska kunna virka flera till det pris jag tar för dem (125 kronor + 18 kronor i porto). Inte alltid det lättaste men skam den som ger sig.
Idag besökte jag Syfestivalen på Åhaga i Borås och lyckades hitta bra och billigt garn. Dessutom var det mycket trevligt att gå omkring och insupa all kreativitet bland likasinnade och se allt fint man kan skapa. Tänk om man kunde få göra det på heltid.....

2 kommentarer:

 1. Känner igen känslan, och man skulle behöva ha lite fler timmar på dygnet. Sååå himla roligt med många beställningar, men svårt att hinna med ibland!!
  Sköt om Dig, kram Kate

  SvaraRadera
 2. Så roligt att du får in en massa beställningar, och det förstår jag, du är så duktig på att virka! Och nu börjar det verkligen bli dags att plocka fram vantar och mössor igen, det börjar ju bli riktigt kallt på morgonen, även om dagarna fortfarande är fina och lite varmare.
  Visst hade det varit roligt om det funnits mer tid till pyssel, och av någon konstig anledning får jag alltid flest idéer när det finns minst tid att göra verklighet av dem. Jag får samla ihop dem i en liten idébok tror jag... =)
  Lycka till med beställningarna och må så gott!
  Kram Petra

  SvaraRadera