torsdag 10 januari 2013

Jag har börjat jobba

Efter att varit ledig i 1 år och 11 månader med min dotter har jag nu börjat arbeta. En fantastisk och underbar period i mitt liv är över och nu är det tillbaka till verkligheten med tidiga mornar, förskole-lämningar och hämtningar, alla måsten som ska hinnas med på betydligt kortare tid och en trytande ork.
Jag kommer fortsätta blogga men tyvärr finns varken tiden eller orken för allt jag skulle vilja så det blir mer sporadiskt från och med nu.
Jag hade planer på att gå ner lite i tid men på grund av omständigheter, som jag inte kommer gå in på här, så blev jag tvungen att arbeta heltid och i kombination med ökad restid till och från jobbet så blir det inte mycket kvar av dagarna. Absolut inte optimalt när jag har små barn men ibland blir det inte som man trott, önskat eller planerat och det bidrar ju naturligtvis att även pysslandet blir lidande. Förhoppningsvis kommer tiden och orken att finnas på helgerna och då kommer det kanske att dyka upp något roligt här.
Ta hand om er så hörs vi säkert snart.


11 kommentarer:

 1. Tråkigt att höra men jag kommer se fram emot dina inlägg även om de inte kommer lika ofta :) Det är synd att man alltid måste prioritera bort det man tycker är kul när verkligheten kallar :( jag hoppas det ordnar upp sig för dig så den mesta tiden och orken åter igen ger mer tillgänglighet för familj och kreativitet :)

  Stoor kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Ja tiden med de små liven går fort... jag började jobba den 1 okt.och har snart varit 'igång' i 3 1/2 mån. känns dock som om man inte ens varit ledig ...bara ett barn rikare;) Ja det är tråkigt när livet har sina svängningar i riktningar som man inte kan styra över och som gör att planeringar för det övriga livet går i stöpet så att säga.. hoppas att det ordnar upp sig för dig på alla sätt och att du så småningom kan gå ner i tid. Jag själv har förmånen att kunna jobba 65% och jag kan trösta dig med (förhoppningsvis) att även när de är 7, 12 och 14(på det 15'e) så vill de gärna att man är hemma... så när det än blir så kommer det att vara väldigt uppskattat av barnen.Blogga när du vill/orkar och har lust, då blir det bäst. pyssla under samma devis och det blir oxå bäst...ha det bra och lycka till med återstarten på jobb och annat... Kramar, Mia.

  SvaraRadera
 3. Snart kommer våren, snart kommer du in i det och snart kommer orken och tiden tillbaka. Ser fram emot det;)

  Ta hand om dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Lycka till med jobbet nu!
  Hoppas vi syns igen på bloggen snart ;))
  Ha det got så länge!
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Lycka till med ert "nya liv" och oroa dig inte för oss i blogglandia..vi finns kvar och väntar tills du har tid och lust att lämna ett livstecken då och då.. <3

  SV: Mmm marmeladen blev smarrig. <3 Det lutar åt att mina stjärnor blir en filt..men vi får se.. =)

  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 6. Oj, du har haft barnledigt länge!! Förstår att tiden blir knapp nu, men vi väntar på dina inlägg :)
  Önskar Dig en ny skön vecka, kram Kate

  SvaraRadera
 7. Förstår att det måste vara en ordentlig omställning att börja arbeta igen efter så lång tid, men hoppas det går bra på jobbet! Tack för de härliga orden du delade med dig av, om att ta vara på dagarna. De ska jag spara på, jag behöver absolut bli påmind emellanåt. =)
  Hoppas du fått en härlig start på veckan och att den fortsätter minst lika bra!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 8. Nej men fy, vad är det egentligen med jobbastarter och så magsjuka, hua.
  Hoppas ni kryar på er fort, kramar Malin

  SvaraRadera
 9. Lycka till med den "nya fortsättningen" på livet...
  Önskar lilla familjen allt väl,
  Sussi

  SvaraRadera
 10. Jag vet precis hur du känner det. Tyvärr så räcker ju inte tiden till allt man egentligen skulle vilja göra, utan det system vi människor byggt upp kräver att vi gör en hel del saker vi egentligen inte har någon lust alls att ägna våra dyrbara timmar åt.
  Kreativiteten är viktig som livskrydda och jag hoppas att du ändå kan finna lite tid och energi över till detta, på nya sätt.

  Kram Bea

  SvaraRadera
 11. Kikade in för att se hur det gick med "jobbandet". Jag hoppas att det går bra.

  Kram Bea

  SvaraRadera