måndag 28 oktober 2013

Kameralös

Min kamera krånglar och har därför blivit inlämnad på reparation och det betyder att jag inte kan ta några bilder på mina senaste alster. Men jag hoppas att jag snart ska få tillbaka den, hel och fin för då ska ni få se. =)

lördag 19 oktober 2013

Små sockar till frusna fossingar

Dottern behövde ett par sockar som hon ska ha när hon sover på förskolan (barnen sover utomhus i vagnar). Sagt och gjort, fram med virknålen och ullgarn och sedan var det bara att knåpa ihop.

måndag 14 oktober 2013

Vab = Virka mössa

I slutet av förra veckan fick lillskruttan feber så jag var hemma och vabbade ett par dagar. Hon var inte jättesjuk men lite slö och satt mest bredvid mig i soffan, tittade på Madicken och halvslumrade då och då.
Vid dessa tillfällen är det rätt skönt att ha en hobby som går att utföra i soffläge så jag passade på att virka en mössa till henne. Det är en likadan som jag själv har men i en mindre storlek.
Det svåraste var att ta en bra bild, hon ville inte vara med men jag brottade ner henne på fårskinnsfällen och försökte med hjälp av roliga grimaser få hennes uppmärksamhet. På bilden har jag precis frågat: "Var är magen?".